Bar Blender Ne İşe Yarar, Tavsiye

Bar Blender Ne İşe Yarar, Tavsiye

Bar Blender

Cafelerde severek içtiğimiz içecekleri nasıl yapıyorlar hiç düşündünüz mü ? Biribirinden güzel smoothie frozenler 2 dakikada masanıza geliyor.Siz evde yapmak istediğinizde aynı kıvamı yakalayamıyorsunuz. Peki bunun sırrı sizce nedir ?
 

Smoothie ve Frozenların Gizli Sırrı
Bunun birinci kuralı kaliteli mevsiminde meyveler kullanmak peki diğer sırrı nedir , işte o sır kullanılan ekipman.Ekipman dediğimizde gözünüz korkmasın iyi bir bar blender size enfes lezzetler hazırlayabilir.Sizde evinizde bar blender yardımı ile misafirlerinize lezzetli içecekler hazırlayabilirsiniz.O zaman diğer sorumuza gelelim iyi bar blender nasıl olur ?
 

Bar Blender Özellikleri

Piyasada bir çok bar blender mevcut bunların arasında size hitap eden en iyi verimi alacağınız ve fiyat olarak sizi yormayacak bir bar blender nasıl olmalı.
 

Bar Blender Motor Gücü

Özellikle yaz günlerinde buzlu içecekleri tercih ediyorsanız sizin bar blenderınız ev tipi olmamalı .Gücü en az 1500w olmalı ki buz kırma sırasında sorunlarla karşılaşmayasınız.Güclü bir bar blender size uzun ömürlü kullanım sunar.
 

Bar Blender Haznesi Nasıl Olmalı

Eğer kalabalık misafirleriniz oluyorsa misafirlerinizi bekletmemek adına 2lt hatta 3lt hazneye sahip olanları tercih edin.Olası kötü senaryolar için cam hazneden kaçının.Cam hazne güçlü makinelerde sağlık açısından tehlikeye yol açabilir.Buz kırarken sizin gözle farkedemediğiniz oranda camda çatlama zedelenme gıdaya karışabilir.Bu yüzden en doğru tercih kırılma ihtimali çok düşük olan polikarbon haznelerdir.İçeceğinizi hazırladıktan sonra cam bir sürahide muhafaza edebilirsiniz.
 

Bar Blender Servis ve Garanti Hizmetleri

Servis desteği garanti süresi ürünü satın alırken genelde atladığımız bir nokta .Satın aldığınız ürünün tüm türkiyede desteği var mı yedek parçaları mevcut mu ? İnternette bir çok şikayet var bar blender bozulmuş kullanıcı yaptırmak istiyor ama ürünün yedek parçası yok bu durumda beklemekten veya bar blendırı çöpe atmaktan başka bir yol yok.Bu sebepten almadan önce mutlaka yedek parçaları stoklu mu garanti desteği servis ağı mevcut mu bunu denetleyin.
 

Bar Blender Tavsiye

Sizlere tavsiye edeceğimiz uzun süredir satışını yaptığımız ve kullanmaktan keyif aldığımız ürün vortex bar blender.

 

Vortex bar blender profesyonel bir üründür 1500w ve 2200w olmak üzere 2 farklı modeli mevcuttur.İster 2 lt ister 3 lt seçenekleri mevcuttur.Limitin üzerinde yedek parça stoğu tüm Türkiye'de yaygın servis ağı ve 12 ay garanti süresi.Vortex bar blenderlar tam bir fiyat/performans ürünüdür.Servet ödemeden en iyi verimi alabilirsiniz.
Şİmdi daha sessiz silencer modelide var.

 

 

Vortex bar blender için linke göz atabilirsiniz > https://www.bumutfak.com/bar-blender-vortex-by-kitchen

 

Etiketler: Bar Blender
Şubat 19, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR